Retningslinjer

Når ord som «vi», «våre», «vårt», «oss» og «nettstedet» benyttes så siktes det til KunnskapsBasen.com, og når ord som «du», «deg» og «din» benyttes så siktes det til deg som bruker eller bidragsyter til KunnskapsBasen.com.

Vilkår for bruk av nettstedet

Det tas forbehold om at informasjonen på dette nettstedet kan inneholde feil.

All bruk av innhold på dette nettstedet skjer på eget ansvar og vi kan ikke holdes ansvarlig dersom noe mot formodning skulle gå galt. Du må selv sørge for å ta de nødvendige forhåndsregler før tips/informasjonen benyttes. Vi fraskriver oss ethvert ansvar ved tap av data.

Bidragsyter

Merk: Ved å bidra med informasjon/data (f.eks. en artikkel eller en kommentar)  gir du KunnskapsBasen.com en ubegrenset, ugjenkallelig og vederlagsfri rett til å bruke, endre og distribuere eller på annen måte benytte informasjonen/dataene, uansett hensikt og på hvilket som helst medium.

Som bruker/bidragsyter så samtykker du også til at KunnskapsBasen.com fritt kan bruke ideer, kunnskaper eller annet som du sender oss informasjon om.

Vi har valgt å gjøre det slik av praktiske årsaker som f.eks. det å holde KunnskapsBasen.com oppdatert uten bruk av de store ressursene. Vi kan f.eks. oppdatere/rette en artikkel basert på innholdet i en kommentar til artikkelen og det uten å måtte ta kontakt i forkant med artikkelforfatter og kommentarforfatter.

Som bidragsyter plikter en å holde seg innenfor gjeldene lover og rettsregler.

Våre retningslinjer for personvern

Loggfiler

Serveren vår oppretter loggfiler som kan inneholde f.eks. IP-adresse, nettleser type, tidspunkter m.m. Loggfiler kan bli benyttet i forbindelse feilsøking av problemer o.l. som kan oppstå på nettsted/server.

Vårt formål med loggfiler er å benytte de i forbindelse feilsøking av problemer o.l. som kan oppstå på nettstedet.

Informasjonskapsler (cookies)

Ved å bruke KunnskapsBasen.com samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser/enhet.

Vi benytter informasjonskapsler for å gjøre brukeropplevelsen bedre.

Annonser

Google AdSense

Vi benytter oss av Google AdSense, som bruker informasjonskapsler ifb. visning av annonser på KunnskapsBasen.com. Google AdSense bruker også informasjonskapselen for DoubleClick DART, som lar Google AdSense vise annonser til deg, basert på ditt besøk på vårt nettsted og andre nettsteder på Internett.

Du kan velge bort bruken av DART-informasjonskapselen ved å gå til retningslinjene for personvern for Googles annonse- og innholdsnettverk.

Tredjepartsleverandører

Vi bruker tredjeparts annonseringsselskaper for visning av annonser når du besøker nettstedet vårt. Disse selskapene kan bruke opplysninger (ikke navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om ditt besøk på dette og andre nettsteder for å kunne vise deg annonser for varer og tjenester som er av interesse for deg.

Lenker til eksterne nettsteder

Vi kan legge ut lenker til eksterne nettsteder, eller det kan være lagt til lenker til eksterne nettsteder i kommentarfeltet. Når du klikker på en lenke til et eksternt nettsted, forlater du vårt nettsted, og vi har ingen kontroll over disse nettstedene eller deres retningslinjer for personvern. Du bør lese personvernerklæringene på alle nettsteder som du besøker, fordi disse personvernerklæringene gjelder for ditt besøk på det nettstedet, og kan være forskjellig fra våre retningslinjer. Samme gjelder for annonsørenes koblinger.

Endringer av retningslinjene

Vi kan endre eller gjøre tilføyelser i retningslinjene. Ved eventuell endring vil vi legge ut dato for endring, og ved større endringer vil vi legge ut merknad om hva som er endret.